Om BORA

BORA International blev etableret i foråret 2012, og navnet stammer fra den vind, der blæser op til orkanagtig styrke i Adriaterhavet. Den kan begynde ganske pludselig og hurtig udvikle fuld stormstyrke, særlig under den dalmatiske kyst i Kroatien. Navnet er også synonymet på, at jeg træder til, når der opstår et stormvejr i form af midlertidige huller i regnskabs- eller økonomifunktionen, men også i lige så høj grad, når virksomheden ønsker at være på forkant inden et stormvejr bryder løs. 

BORA International mission er, at hjælpe den enkelte virksomhed til at opnå en bedre bundlinje ved løsning af regnskabs og/eller driftsøkonomiske problemstillinger.

Bozo Rajcic

Bozo Rajcic tilfører BORA International 24 års erhvervserfaring fra større og mindre organisationer herunder flere års ledelseserfaring. Gennem mit arbejde i internationale virksomheder, og udstationering til Amsterdam, har jeg opbygget en stærk international tankegang og tværkulturel forståelse. Ligeledes har jeg i mange år været del af en nordisk organisation, hvor jeg har arbejdet med mange facetter inden for regnskab og økonomistyring både på operationelt og strategisk niveau.

Mine kompetencer spænder bredt fra traditionelt regnskab, forberedelse af ekstern årsrapport til revision, ledelsesrapportering og udarbejdelse af budgetter. Jeg har organiseret økonomifunktioner, strømlinet rapportering og implementering af nye strategier. Jeg holder af at arbejde i et tværfagligt miljø, hvor jeg er i tæt dialog med forretningen. Jeg har i årevis været sparringspartner på alle niveauer i organisationen både i Danmark og på europæisk plan. I flere år har jeg været en del af ledergruppen, hvor jeg repræsenterede økonomi både lokalt og internationalt.

 

BORA er din sparringspartner og vil efterleve dette gennem et stærkt værdigrundlag i alt, hvad jeg laver.

  • Hands on – praktisk tilgang til opgaverne.
  • Engagement – lytte til kunderne og gå til værks med begejstring.
  • Troværdighed – mange års praksis erfaring, vedholdende samt afslutter og overdrager, hvad der er aftalt til den aftalte tid.
  • Loyalitet – tæt og klar kommunikation med kunden.

 

“An economist is an expert who will know tomorrow why the things he predicted yesterday didn’t happen today.”